Nokia 6680

Endelig kan du utnytte 3G for fullt. Nokias nye 6680 er i butikkene, og er klart den beste UMTS-telefonen du får tak i per i dag – les hvorfor!

Publisert
Sist oppdatert

Selv om 6680 rent teknisk ikke er den aller første videotelefonen i Norge (Samsung har blant annet sin Z107), er det den mest komplette 3G-mobilen du får tak i. Telefonen følger opp 6630, som ble lansert før jul samtidig som Telenors 3G-nett åpnet.

6630 var en veldig bra mobiltelefon (les vår test), men manglet doble kameraer som gjorde det mulig å benytte videotelefoni. 6680 løser dette problemer, og er ellers en forbedret utgave av den eldre modellen på nært sagt alle områder.

Ikke akkurat stygg

La oss ta førsteinntrykk først. Selv om Nokia 6680 ikke er så umiddelbart stilig som noen andre mobiler på markedet, er det likevel liten tvil om at det er en pen telefon, med et proft utseende og solid følelse.

Det viktigste elementet på telefonens front er selvfølgelig kameralinsen som vender mot brukeren og er plassert overfor skjermen. Det er dette kameraet som brukes til videotelefoni. Det andre kameraet, med høyere oppløsning, er plassert på utsiden og brukes på tradisjonell måte, til å knipse bilder av omgivelsene. Det beskyttes også av et nedskyvbart lokk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer