Nokia 7650

Vi var skeptiske til denne telefonen da den først ble annonsert for en del måneder siden. Telefon med kamera? Vil dette funke? Det viser seg imidlertid at dette produktet er vanvittig gøy å bruke.

Publisert

Nokias 7650 er den første virkelig store nyheten i mobilverden på lenge. Etter at Sony Ericsson introduserte sine herlige T68 og T68i, med fargeskjerm og støtte for MMS, har vi ventet på en telefon som utnytter multimedia-mulighetene ytterligere. 7650 er en slik telefon.

Nokias nye supergadget har altså innebygd kamera, en stor fargeskjerm og støtte for MMS. Det betyr at du kan ta bilder med kameraet og sende dem til venner som har en MMS-telefon, på sekundet. Alternativt er det fullt mulig å sende bildene som e-post vedlegg direkte fra mobilen. Dette er imidlertid langt fra alle mulighetene telefonen har å by på.

For stor?

Førsteinntrykket etter at du tar telefonen ut av esken er dessverre at den er ganske stor. Det er fullt forståelig tatt i betraktning størrelsen på skjermen og det innebygde kameraet, men når man er vant til minitelefoner på 80 gram kan 7650 være noe plagsom å ha med seg. Vi klarte imidlertid å venne oss til størrelsen etterhvert, og gikk jevnlig med telefonen i bukselommen uten å bli plaget av vekten, som forøvrig er på 154 gram.

Fronten av enheten domineres av skjermen, som har 176x208-oppløsning og støtter 4096 farger. Nedenfor skjermen finner vi en joystick og to knapper, og det er disse du vil benytte deg av mesteparten av tiden. En ekstra knapp brukes til å aktivere menyen eller gå tilbake til hovedskjermen. På sidene finner vi knapper til å skru telefonen av og på, samt aktivere høyttaleren. Helt øverst kobles handsfrisettet til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer