Nokia 7710

Her er den kanskje merkeligste telefonen du får kjøpt i dag. Den imponerer med sine flotte spesifikasjoner og utrolige skjerm, men samtidig irriterer med dårlig optimalisert programvare. Er Nokia 7710 noe for deg?

Publisert
Sist oppdatert

Man skal ikke beskylde Nokia for ikke å prøve å skape noe nytt. Deres siste telefon ser mer ut som en håndholdt spillkonsoll, har ikke tastatur og en enorm, deilig skjerm. Men samtidig er den stor og klumpete, og passer absolutt ikke til enhver lomme.

Ideen med 7710 er at den skal være en mediemaskin, godt egnet til musikk- og videoavspilling samt Internettsurfing. Og vi synes absolutt den gjør jobben sin godt.Enheten er som sagt stor, faktisk noe av det største du får på mobilmarkedet for tiden. Vekten er på 194 gram, og det kan være for mye for mange. Den må nesten betjenes med to hender, siden skjermen er trykksensitiv og det er ikke noe fysisk tastatur.

På sidene av den store og flotte skjermen er det plassert knapper som lar deg navigere gjennom menyene, åpne tilleggsmenyer, zoome inn på skriften og besvare samtaler. Men meningen er at du i utgangspunktet skal benytte den trykksensitive skjermen.

Skjerm og menyer

Når du skrur på telefonen får du opp en nydelig, fargerik og logisk oppbygd meny som gir deg full oversikt over alle funksjoner. Og funksjoner er det mange av – det er snarveier til alle de naturlige funksjonene som telefon, meldinger, kontakter, kamera, profiler og så videre, men vi finner også ikoner for radio, musikkavspilling, dokumenter, regneark og mye mer. Telefonen er godt utstyrt både for medieentusiaster, takket være solid MP3- og videoavspilling, og for forretningsfolk på farten på grunn av relativt gode PDA-funksjoner, Bluetooth, synkronisering, e-post og muligheter for å jobbe med tekstdokumenter og presentasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer