Nokia 8910

Vil du ha en mobiltelefon som skiller seg litt ut? Denne nye luksusmodellen fra Nokia vil tiltrekke seg oppmerksomhet når du spiser middag på Bagatelle, men er det egentlig en bra telefon?

Nokia 8910
Publisert

88xx-serien til Nokia har tradisjonelt vært dyre telefoner og eksepsjonelt lekre å se på. Serien fortsetter nå med en ny modell som har fått navnet 8910, og den har fått et design som skiller seg kraftig fra de tidligere, sølvfargede utgavene.

8910 er laget i titan, et materiale som skal være både solid og ekstremt lett. Dekselet har fått en behagelig, sort farge, men det mest interessante er hvordan telefonen er bygd opp. Den består av to deler – et lokk og selve enheten. Du holder i lokket, og trykker på to knapper som befinner seg på hver sin side av det. Da glir selve telefonen frem og tastaturet kommer til syne. Det hele ser unektelig stilig ut, med blått bakgrunnslys på displayet og sølvfargede metalltaster.

Vi gir telefonen toppkarakter når det gjelder utseende, og den vil helt sikkert bli en vinner hos de brukerne som ønsker seg en mer diskret og eksklusiv stil.

Liten, men ikke like lett

Størrelsesmessig tilsvarer 8910 de velkjente 8310-telefonene, og er altså ganske så liten – men minimalt lengre og bredere enn 8310. Skjermen er også av samme format. 8910 er derimot tyngre enn 8310, og veier 112 gram mot de mer behagelige 83 grammene til 8310-telefonen. Vi synes ikke den noe høyere vekten er så plagsom, og den bidrar også til å gi telefonen en litt mer solid følelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer