Nokia annonserer N97

Er den kraftigste mobiltelefonen hittil, i følge selskapet.

Nokia annonserer N97
Publisert
Sist oppdatert

Nokia selv omtaler N97 om en mobil datamaskin, "utstyrt for å endre vår internetthverdag".

- Datamaskinen har utviklet seg fra desktop til laptop, og nå har vi den i lomma. Nokia N97 er den kraftigste mobile datamaskinen hittil, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia

Internett i fokus

Som vi forstår av ordlyden dreier det seg om en meget kraftig og avansert mobiltelefon, og ikke uventet står internettfunksjoner i høysetet. Samtidig annonserer Nokia oppgraderte, gratis posisjoneringstjenester via Internett, nye vennetjenester, samt utvidede epost- og lynmeldingsløsninger, og alt skal gå hånd i hanske med den nye telefonen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

På innsiden har telefonen lagringsminne på 32 GB, og har også en microSD-spalte. De største microSD-kortene har en kapasitet på 16 GB i skrivende stund. I følge Nokia har telefonen utmerkede musikkegenskaper og full støtte for Nokia Music Store, og batteriet skal holde til kontinuerlig musikkavspilling i 1 1/2 dag.

Ekte bredskjerm

N97 har en 3,5 tommers berøringsskjerm med bredde:høydeforhold på 16:9 , og har også et utskyvbart, fullt tastatur. 5 megapiksels kamera med Carl Zeiss-optikk er også på plass, og det skal også være mulig å ta opp video i ekte 16:9 bredformat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer