Nokia E50

Kombinasjonen av teknologi, funksjonalitet, design og pris i én pakke er en vinnerkombinasjon man sjelden ser. Men proffmobilen Nokia E50 kommer veldig nær.

Publisert
Sist oppdatert

E-serien til Nokia er en av de mest spennende seriene med proffmobiler på markedet. Med sin basis i brukergrensesnittet Series 60 har nemlig Nokia en åpen plattform som gjør at telefonene kan brukes som relativt avanserte lommedatamaskiner. Problemet har ofte vært at prisen enten har vært skyhøy eller at størrelsen har gjort at lomma ble det siste stedet man fikk plass til denne. Men det var før Nokia E50 kom på markedet.

Nesten syltynt

Dette er nemlig en proffmobil som har et ganske så elegant design, litt i likhet med Nokia E60. Vi må imidlertid påpeke at førsteinntrykket ikke var like positivt. For bildene vi først så av Nokia E50 var langt fra imponerende, men etter å ha fått den i hånden endret inntrykket seg radikalt.

Mye av dette fordi E50 er en av de første mobilene fra Nokia som faktisk kan klassifisere seg selv som tynn. Selskapet er ikke akkurat kjent for å lage spesielt tynne mobiler, selv om Sony Ericsson er en større synder på det området. Det andre positive elementet er materialvalget, som gjør denne mobilen langt mer eksklusiv enn man kanskje kunne tro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer