Nokia E61

Et alternativ til Communicator-mobilene har vært proffbrukernes største ønske fra Nokia det siste året. Spørsmålet er hvorvidt E61 tar ett skritt i riktig retning. Les testen her.

Publisert
Sist oppdatert

Nokia E61 er en av de mest unike mobilene som finnene har kommet med de siste årene. Riktignok har selskapet hatt de nevnte Communicator-mobilene i flere år. Disse har som kjent også innebygd QWERTY-tastatur. Allikevel er E61 den første modellen som kombinerer dette med et mer eller mindre klassisk candy bar-design.

Mindre enn ventet

Allikevel skal vi ikke begynne å påstå at designet på Nokia E61 er helt vanlig. For man legger fort merke til at denne telefonen er en god del bredere enn andre mobiler. Den minner faktisk mer om en PDA-mobil enn en helt vanlig mobiltelefon.

Nokia har imidlertid klart det kunststykket å få denne mobilen til å føles langt mindre enn ventet. Grunnen er at designerne til Nokia har fått med seg siste trend i mobilverdenen, nemlig syltynne mobiler. Nokia E61 er bare 14 mm tykk. Mobilens dimensjoner er på 70 x 117 x 14 og vekten er på 144 gram. Dette gjør at mobilen faktisk ligger relativt behagelig i lommen.

Telefonen har ikke overraskende fått en diger skjerm, med veldig gode spesifikasjoner (320 x 240 og 16 millioner farger). Alt i alt er vi veldig fornøyde med skjermen, men til tider kan den faktisk føles litt lite skarp. Det litt slørete bildet kan nok forklares med at skjermstørrelsen er på hele 2,8 tommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer