Nokia E65

Her er telefonen som trives med mye å gjøre.

Publisert
Sist oppdatert

Nokias Symbian-baserte E-serie er i hovedsak en eneste stor flørt med business-mobil-markedet, ikke minst for å få huket tak i menn og damer i dress før de hopper på BlackBerry-karusellen. Den skal visst nok være veldig vanskelig å hoppe av når den først har kommet opp i en viss fart.

Selv har jeg etter hvert blitt i overkant hekta på E61, den største og angivelig mestselgende telefonen i serien (og som kommer i oppdatert utgave om litt).

E65, derimot, er en atskillig mer diskret mobiltelefon, men den pakker bra med pønsj under panseret likevel.

Ordinært utseende

Utseendet er ikke så mye å skryte av. Fronten på skyvetelefonen er omtrent like saklig knusktørt som et referat fra et kommunestyremøte, og selv om brunfargen ikke er på langt nær så ille som vi først trodde da de første bildene av E65 dukket opp forrige måned, er dette ingen looker.

Den er derimot tynnere (15.5mm) og lettere (115 gram) enn mange andre businessmodeller, og ligger godt i både hånda og lommen. Formfaktoren er utmerket, og kroppen gjør bedre inntrykk enn ansiktet.

Selv om det ikke er så mye pent å se på, finner en mye nyttig på framsida. Nokia har pakket sammen hele ti funksjonsknapper nederst på mobilen, på en flate som ikke er større enn rundt halvannen ganger fire centimeter. Midt i klyngen med knapper finner en også navigeringsknappen, eller bla-tasten på nokiask, og du kan ved hjelp av dette området gjøre det meste - selv om telefonen er lukket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer