Nokia lanserer billig touch-mobil

Musikk, video, og sosiale medier i sentrum.

Nokia lanserer billig touch-mobil
Publisert
Sist oppdatert

Det dukker stadig opp nye mobiltelefoner med touch-skjerm, nå begynner de også å innta de lavere prisklassene.

1500 kroner

Nyheten Nokia 5230 er et godt eksempel på nettopp dette. Dette er en rimelig modell, ikke ulik 5800, som har fått en prislapp på 149 euro (vi tipper 1500 kroner her hjemme), men med bra utvalg av funksjonalitet likevel.

Telefonen benytter S60 operativsystem, og har fått en stor 3,2" bredskjerm, 2 megapiksels kamera, innebygd aGPS-støtte, samt 3,5mm lydutgang for vanlige øretelefoner. Batterilevetiden er oppgitt til 33 timer ved kontinuerlig musikkavspilling.

En egen kontaktmeny viser små bilder av opp til 20 av de nærmeste vennene og skal i følge Nokia gi lett adgang til dem og kommunikasjonshistorikk, som e-post, anrop, bilder og oppdateringer av sosiale media.

Denne reklamevideoen viser telefonen i bruk.

Netthandel uten WLAN

Modellen kommer med installert klient mot Ovi Store, Netcoms nettbutikk for blant annet musikk og programmer, men merk at den ikke har trådløst nettverk-støtte, sannsynligvis en av grunnene til at prisen kan holdes så lav.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer