Nokia lanserer tøffe 3G-telefoner

Nokia annonserte i dag tre nye mobiler med vekt på foto, video, musikk og spill. En av modellene har en harddisk på 4 GB!

Publisert
Sist oppdatert

De tre nye telefonene støtter 3G-nettet, og bygger på operativsystemet Series 60. De tre blir de første mobiltelefonene i den nye N-serien fra selskapet. Og omsider ser det ut som om Nokia er i ferd med å forlate de kjedelige firetalls-modellnumrene.

Nokia N90 multimedia

Denne modellen skal være i stand til å ta meget gode bilder. Oppløsningen på bildebrikken er 2 megapiksler, og optikken er signert Carl Zeiss. I tillegg skal kameraet kunne ta opp video i en kvalitet som matcher VHS, heter det i en pressemelding fra selskapet. Telefonen har et sprekt design, og blir tilgjengelig i løpet av andre kvartale 2005.

Nokia N91 multimedia

Her er det musikk som er i sentrum. Telefonen har innebygd harddisk på 4 GB(!), og skal kunne lagre inntil 3000 sanger i CD-kvalitet. Telefonen har en rekke tilkoblingsmuligheter, og støtter i tillegg til 3G også WLAN, Bluetooth og USB2.0. Denne telefonen kommer på markedet først mot slutten av 2005.

Nokia N70 multimedia

Denne omtale som verdens minste Series 60-telefon, og kan blant annet by på 2 megapiksels kamera, epost, html-nettlser musikkspiller og FM radio i stereo. Denne telefonen kommer i butikkene i tredje kvartal i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer