Nokia Lumia 930

Den mest gjennomførte Windows Phone-telefonen til nå.

HELHJERTET FORSØK: Lumia 930 ser stilig ut, har en stor og flott skjerm og er god på det meste.  Foto: KIRSTI ØSTVANG
HELHJERTET FORSØK: Lumia 930 ser stilig ut, har en stor og flott skjerm og er god på det meste. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lumia 930 er det første flaggskipet fra Nokia etter at det finske selskapet ble en del av Microsoft tidligere i år. De vil heretter gå under navnet «Microsoft Devices», hvilket betyr at telefonen antagelig er en av de siste modellene som vil bære det stolte finske merkenavnet.

Det er også en svært viktig telefon for Windows Phone, som sårt har behov for et skikkelig gjennombrudd i smartmobilmarkedet, og ikke bare i lavprissegmentet.

Sånn sett er kanskje det mest spennende med Lumia 930 at den kommer med Windows Phone 8.1, som byr på en rekke etterlengtede funksjoner, som et skikkelig varslingssenter.

Men er det nok til friste folk vekk fra andre 2014-toppmodeller som HTC One (M8), Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 eller LG G3?

Les også: Amazon lanserer Fire Phone

Solid og fargerik

Hvis det er én ting Nokia kan, så er det å lage solide og velbygde telefoner. Og de er ikke redde for å skille seg ut. Heller ikke med Lumia 930. Den er ikke like snodig som andre telefoner vi har sett fra den finske mobilprodusenten, men den skiller seg desidert ut i mengden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer