Nokia med disco-mobil

Med blinkende lys og fargerike deksler forsøker Nokia å få oppmerksomhet blant de unge. Den nye 3220 har også brukbare teknsike spesifikasjoner.

Nokia med disco-mobil
Publisert
Sist oppdatert

3220 er, etter utseendet å dømme, en typisk ungdomstelefon. Den er fargerik, har fine, avrundede former og behagelig design. I tillegg til dette har telefonen pulserende lys, som blinker i takt med ringetoner. Skikkelig fjortis-faktor, altså. Telefonen kan ytterligere tilpasses med egendesignede utklippsdeksler og diverse temaer.

Et muligens enda mer plagsomt konsept er at telefonen lyser opp også når man svinger deg fra side til side, noe som lar deg skrive meldinger i luften.

Bra kamera

Teknisk sett er telefonen faktisk godkjent. Det er innebygd kamera i 3220, og det har VGA-oppløsning (640x480 piksler). Med en pris på omtrent 2.500 kroner blir denne telefonen blant de rimeligste med VGA-kamera. Kameraet kan også ta opp korte videoklipp. Displayet er fremdeles den samme, lille 128x128-skjermen, men med støtte for 65.000 farger. Det er også støtte for tribånd, slik at du kan bruke telefonen omtrent verden rundt.

Det er selvsagt støtte for MMS og e-post, og Instant Messaging, som dessverre ikke støttes av norske teleoperatører enda.

Det skal også være godt med spill og underholdningsmuligheter, blant annet et spill basert på serien Survivor (den amerikanske utgaven av Robinson-ekspedisjonen), og et par andre, eksklusive titler. De nye spillene støtter også de blinkende lysene telefonen har.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer