Nokia med gjør-det-selv mobil

Nokia har akkurat lansert en av de rimeligste kameramobilene på markedet, som i tillegg lar deg bytte utseende i større grad enn før.

Nokia med gjør-det-selv mobil
Publisert
Sist oppdatert

Denne mobilen, med nummer 3200, kan bli en kjempeslager for ungdommen. Det er nemlig en temmelig avansert telefon, som i tillegg har fokus på personifisering - og en lav pris. En ny storselger?

3200 bygger på Series 40-grensesnittet, og har altså den samme menystrukturen og funksjonaliteten som de aller fleste nyere telefoner fra Nokia. Det betyr at telefonen støtter MMS, GPRS, Java, polyfoniske ringetoner, triband, har innebygd FM-radio, og en ganske god fargeskjerm med oppløsning på 128x128-piksler.

Telefonen har også innebygd digitalt kamera, av samme typen som den noe dyrere 7250-modellen. Det vil si at kameraet har en oppløsning på 352x288 piksler, og leverer helt OK bilder til bruk i e-post eller MMS-meldinger.

Av andre funksjoner har også telefonen lommelykt (!). Og den støtter også EDGE-standarden for utveksling av data, men denne er fremdeles lite utbredt.

Til slutt, du har altså muligheten til å klippe ut og legge inn dine egne bilder bak dekselet. Det finnes et utvalg deksler i forskjellige farger, og bilder som passer til dem, men det skal ikke være vanskelig å skape sine egne om man føler behov for det. Ganske lurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer