Nokia N8

TEST: Den har glimrende kamera. Bare så synd at det svikter på så mange andre områder.

BRA TIL KNIPSING: Nokia N8 har et tolvmegapiksel-kamera som overgår det meste. Men hva med resten av mobilen? Foto: Per Ervland
BRA TIL KNIPSING: Nokia N8 har et tolvmegapiksel-kamera som overgår det meste. Men hva med resten av mobilen? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ikke så veldig lenge siden innledet vi testen av Sony Ericssons første Xperia-mobil med å konstatere at Sony Ericsson sliter. Det var mobilen som skulle kickstarte det svenskjapanske mobilselskapets neste generasjon avanserte smartmobiler, og pussig nok har Nokia havnet litt i samme situasjon.

For all del: Nokia er fortsatt en gigant på verdensbasis, men når en ser at de i USA har gått fra en markedsandel på 35 prosent i 2002 til en andel på så lite som rett over sju prosent i 2010, er det åpenbart at alt ikke er vel hos finnene.

Nokia N8 er i så måte årets flaggskip fra våre finske venner, en smartmobil med berøringsfølsom skjerm som skal kjempe seg til en plass i det gode selskap bestående av den stadig voksende gruppen Android-mobiler og Apples iOS og deres iPhone.

Innholdsfortegnelse:

  1. Ligg unna batteriet
  2. Slik er nye Symbian
  3. Slik er den i bruk
  4. For mange klikk
  5. Ikke alltid like bra respons
  6. Sosiale medier i slow motion
  7. Plenty av applikasjoner
  8. Veldig bra kamera
  9. Svært hjemmekinovennlig
  10. Konklusjon

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer