Nokia N80

Markedets kanskje mest komplette mobiltelefon er nå på vei ut i de norske butikkhyllene og vi har testet den. Her kan du lese hva vi synes om Nokia N80.

Publisert
Sist oppdatert

N-serien til Nokia er en drøm for de teknologisk bevisste mobilbrukerne. Disse mobilene imponerer med gode kameraer og bra musikkmuligheter, i tillegg til avansert datakommunikasjon. Nokia N80 er ikke noe unntak i så måte. Snarere tvert imot. For øyeblikket er det nemlig lite som kan slåss med denne mobilen - i hvert fall med tanke på funksjonalitet.

Ingen sylfide

Der dumper man imidlertid bort i ett av de få problemene med denne skyvemobilen. For all funksjonaliteten går selvsagt på bekostning av størrelsen. Nokia N80 er nemlig en ganske diger klump. Tykkelsen på 26 millimeter er langt over det vi ser på de nye syltynne mobilene fra blant annet BenQ-Siemens, Motorola og Samsung.

Allikevel må vi si at vi har sansen for designet, så lenge man klarer å se gjennom fingrene med tykkelsen. For selv om den er ganske tung føles den ekstremt bra. Den virker faktisk både mindre og lettere enn den faktisk er. I tillegg oser den sorte versjonen vi har fått testet av maskulinitet, mens kvaliteten oser av eksklusivitet. Tastene føles solide og behagelige og den har mange snarveismuligheter, selv om Nokia av en eller annen merkelig grunn har fjernet snarveien til volumkontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer