Nokias nye musikkmobil

Nokia har lansert den spennende musikkmobilen Nokia 3250, med et roterende nummertastatur. Men hvor mye minne den har får vi ikke vite.

Publisert
Sist oppdatert

Under helgens Nokia Trends musikkfestival i Tyskland ble mobiltelefonen Nokia 3250 lansert. En musikkmobil med et spennende design der nummertastaturet roterer for å gi dedikerte snarveier til musikkfunksjonene.

Hva med lagringskapasitet?

For en musikkmobil er det uhyre viktig hvor mange sanger man kan lagre. Nokia reklamerer da også med at 3250 har støtte for minnekort opp til én gigabyte (skal i følge Nokia holde til 750 sanger), noe som trengs da internminne er på kun 10 megabyte. Men hva som følger med får vi ikke vite.

- Det er ennå ikke bestemt hvor stort minnekort som vil følge med telefonen. Dette vil vi først avgjøre nærmere lansering, men vi ser jo på hva andre musikkmobiler har, innrømmer Product Marketing Manager Oskar Södergren i Nokia Mobile Phones & CMO Scandinavia til DinSide.no.

Ser man på dagens musikkmobiler er Sony Ericsson W800i og Motorola ROKR E1 utstyrt med 512 MB minne. Nokias eget MP3 Music Kit har også 512 MB minnekort, derfor er det nærliggende å tro at den i hvert fall vil ha såpass.

To megapiksler

I tillegg til å være en god musikkmobil, med 3,5 jack-inngang til ordinære hodetelefoner, har den også et kamera med to megapiksler oppløsning. Den har også EDGE-støtte og FM-radio, så dette kan bli et virkelig godt alternativ for den musikkinteresserte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer