Norsk Tipping med nye apper

Både iOS og Android-appene omskrevet fra bunnen av.

Nå er Norsk Tippings apper for iOS og Android oppgradert.
Nå er Norsk Tippings apper for iOS og Android oppgradert. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før helga ble Norsk Tippings apper for Android og iOS oppgradert, og de to appene er mer eller mindre identisk. Spesielt Android-versjonen fremstår nå som langt mer moderne enn før.

Ikke tilgjengelig i Google Play

Ettersom Google ikke tillater apper for pengespill i Google Play-butikken, er du nødt til å sideloade Android-appen, som det heter på fagspråket. Det betyr at du er nødt til å åpne for installasjon av apper utenfor Google Play, noe du gjør via «innstillinger» og «sikkerhet».

Dernest sender du «spill» til 1960 for å motta nedlastingslenke fra Norsk Tipping. For å levere spill trenger du også Buypass-appen, som hentes via Google Play. Du får instrukser i Buypass om hvordan du går frem.

iPhone-versjonen kan du laste ned fra App Store som før: Norsk tipping mobil (gratis)

Under ser du noen bilder fra appen:

Norsk Tipping med nye apper


Sjekk resultater og lever tipping

Når alt er oppe og kjører kan du bruke appen til å sjekke resultater og til tipping. Sveiper du til venstre (eller trykker på Norsk tipping-ikonet) får du opp alle de ulike spillene fra Norsk Tipping, og du får opp de siste resultatene.

Vil du tippe trykker du på «levere spill», hvorpå siden for å tippe åpnes i nettleseren på telefonen. Betalingen skjer til slutt via den nevnte Buypass-appen, som også brukes for å overføre penger til og fra spillerkontoen hos Norsk Tipping.

Les også: Slik følger du fotball fra mobilen

Ai, ai – det ble bare tre rette denne runden.
Ai, ai – det ble bare tre rette denne runden. Vis mer


Varslinger

Ved å sveipe til høyre (eller trykke på person-ikonet oppe til høyre), får du se dine spill, enten de er levert (aktive), eller om de også er trukket (avsluttet). Til høyre har vi sjekket helgens lottorekke, men må smertelig innse at det kun ble tre rette i denne omgangen.

Appen tilbyr også varslinger om innleveringsfrister og trekninger, samt resultatservice der du for eksempel kan bli varslet om resultater i fotballkamper.

Du har også muligheten til å delta i en andelsbank. Det betyr at du tipper som del av et større system sammen med ni andre spillere, men der du kun får 10 prosent av en eventuell gevinst. I tillegg lar appen deg velge en (annen) grasrotmottaker, og du kan sjekke hvor mye grasrotmottakeren har fått de siste kvartalene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer