Norsk Tipping med nye apper

Både iOS og Android-appene omskrevet fra bunnen av.

Nå er Norsk Tippings apper for iOS og Android oppgradert.
Nå er Norsk Tippings apper for iOS og Android oppgradert. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før helga ble Norsk Tippings apper for Android og iOS oppgradert, og de to appene er mer eller mindre identisk. Spesielt Android-versjonen fremstår nå som langt mer moderne enn før.

Ikke tilgjengelig i Google Play

Ettersom Google ikke tillater apper for pengespill i Google Play-butikken, er du nødt til å sideloade Android-appen, som det heter på fagspråket. Det betyr at du er nødt til å åpne for installasjon av apper utenfor Google Play, noe du gjør via «innstillinger» og «sikkerhet».

Dernest sender du «spill» til 1960 for å motta nedlastingslenke fra Norsk Tipping. For å levere spill trenger du også Buypass-appen, som hentes via Google Play. Du får instrukser i Buypass om hvordan du går frem.

iPhone-versjonen kan du laste ned fra App Store som før: Norsk tipping mobil (gratis)

Under ser du noen bilder fra appen:

Sjekk resultater og lever tipping

Når alt er oppe og kjører kan du bruke appen til å sjekke resultater og til tipping. Sveiper du til venstre (eller trykker på Norsk tipping-ikonet) får du opp alle de ulike spillene fra Norsk Tipping, og du får opp de siste resultatene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer