TEST: Motorola Razr 5G

Nostalgireisen du klarer deg uten

Motorola tar oss med tilbake til tidlig 2000-tall, uten å treffe helt blink.

RAZR 5G: Dette er Motorola Razr 5G. Klapptelefonen har et design som minner om de ikoniske Razr-mobilene fra tidlig 2000-tallet blandet sammen med den nyeste teknologien fra 2020. Video: Martin K. Størbu. Klipp: Tobias Fjeldvang. Vis mer
Publisert

Den første halvdelen av 2000-tallet var Motorola Razr noen av de kuleste mobiltelefonene i et marked som ble dominert av blant annet Nokia.

Ønsket du å ha en mobil som var litt annerledes, men ikke så annerledes som Nokia 7280 og syns at de andre klapptelefonene på markedet var for ordinære, var Razr veien å gå.

Siden den tid har Motorola introdusert flere Android-mobiler under Razr-merkevaren, uten en design som tilsvarte de originale Razr-mobilene, men nå er den omsider tilbake i sitt ess.

Ny teknologi har gjort det mulig for Motorola å lage en ny klapptelefon uten at halve mobilen opptas av et talltastatur, for det er jo ikke slik mobilene brukes i dag.

Nei, når du åpner Motorola Razr 5G, møtes du av en stor skjerm på 6,2 tommer, og heldigvis ikke et fysisk T9-tastatur.

PS. Motorola lanserte riktignok en Razr-klapptelefon i fjor, men den var alt annet enn imponerende.

Nostalgireise

Mobilen kommer i tre fargealternativer: polished graphite, blush gold og liquid mercury, der vi har testet førstnevnte som kan beskrives som mørk gråaktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer