- Note 4 har det beste kameraet

Både ekspertene og folket enige i polsk undersøkelse.

BEST: I en polsk test av mobilkameraer har både eksperter og folket kåret Note 4-kameraet til det beste. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
BEST: I en polsk test av mobilkameraer har både eksperter og folket kåret Note 4-kameraet til det beste. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet teleguru.pl har fått hjelp av syv fotografer til å vurdere bildekvaliteten på en god håndfull populære telefoner.

Juryen sammenlignet ti motiver tatt med åtte forskjellige mobilkameraer, og for hvert bilde skulle de dele ut tre, to og ett poeng. Samtidig inviterte nettstedet også leserne til å vurdere bildene på samme måte.

Både eksperter og lesere enige

Interessant er det å se at rekkefølgen på de åtte telefonene er nesten identisk om man teller opp stemmene fra de to gruppene, selv om antallet poeng varierer noe.

Note 4 går seirende ut både hos lesere og eksperter. Rekkefølgen bak er bittelitt endret, men ingen av modellene forflytter seg mer enn én plass på lista.

Samsung Galaxy Note 4 stakk av med flest poeng både for de fem bildene i god belysning og de fem kveldsbildene. Siden det kun er mulig å oppnå tre av seks poeng for hvert bilde, vil høyeste mulige score med andre ord være 50 prosent.

LES OGSÅ: Slik er nye Samsung Galaxy S6 Edge

Her modellene og rangeringen med andel poeng totalt, andel poeng i mørke omgivelser og andel poeng i lyse omgivelser i parentes. Lenkene tar deg direkte til Dinsides test av den aktuelle telefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer