– Note 5 har en designfeil

Man bør ikke putte i pennen feil vei.

OOPS: Stylusen som følger med Galaxy Note 5, S Pen, kan enkelt settes i feil vei. Og da sitter den fast. Foto: ANDROID POLICE/YOUTUBE
OOPS: Stylusen som følger med Galaxy Note 5, S Pen, kan enkelt settes i feil vei. Og da sitter den fast. Foto: ANDROID POLICE/YOUTUBE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange ble skuffet da vi tidligere denne måneden kunne rapportere om at Note 5 ikke kommer til Norge.

Note-serien, med sin store skjerm og innebygde penn, har vært populær blant mer avanserte brukere, men av de to nye telefonene Samsung introduserte for et par uker siden, er det bare S6 Edge Plus som kommer til Norge.

TEST: Samsung Galaxy Note 4TEST: Samsung Galaxy Note Edge

Pennen kan stikkes i feil vei

Nå ser det imidlertid ut til at Samsung har gjort en designblemme med sitt nye Note-flaggskip. Den nye pennen glir nemlig like lett inn i hullet sitt om du putter den i feil vei.

Det hadde for så vidt ikke vært noe farlig i seg selv, men som videoen fra Android Police under viser, setter pennen seg fullstendig fast når den puttes i feil vei.

Og ikke bare det – sensoren på innsiden kan også slutte å virke, slik at telefonen ikke lenger klarer å oppdage om pennen er inne eller ikke.

Det er dumt – en kjekk funksjon med Note 5 er nemlig at du kan tegne eller skrive på skjermen så fort pennen er dratt ut. Hvorvidt det påvirker annen funksjonalitet på telefonen skal vi ikke si for sikkert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer