NSB og SAS klare for Apple Watch

Flere norske selskaper satser på Apples smartklokke.

NORSKE APPER: Du får ikke kjøpt Apple-klokka i Norge med det første, men kjøper du en i utlandet, kan du likevel bruke den med flere norske apper. Foto: SAS/NSB
NORSKE APPER: Du får ikke kjøpt Apple-klokka i Norge med det første, men kjøper du en i utlandet, kan du likevel bruke den med flere norske apper. Foto: SAS/NSB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt ikke kjent når Apple Watch kommer i salg i norske butikker, men førstkommende fredag blir den tilgjengelig i USA, Storbritannia, Tyskland og et knippe andre land.

Uviss norgeslansering til tross, flere norske selskaper kommer til å være på plass på Apple Watch fra dag én.

Både NSB og SAS har allerede tilrettelagt sine tjenester for Apples smartklokke, og Sparebank1 melder også at de nå er klare.

LES OGSÅ: Førsteinntrykk av Apple Watch

Få togtidene

- NSB på Apple Watch omfatter foreløpig viktige, grunnleggende funksjoner som informasjon om rutetider, seteinformasjon og ruteendringer knyttet til din reise, sier Kristin Kjøge Jansson, som er ansvarlig for digital utvikling i NSB, i en pressemelding.

Det vil altså ikke være mulig å kjøpe togbilletter fra Apple Watch, men du vil få billett- og trafikkinformasjon om den reisen du har kjøpt via NSBs billettapp, så slipper du å dra opp mobilen når du løper til togperrongen.

LES OGSÅ: Hvilke apper kan du få på Apple Watch?

Se hvilken gate flyet letter fra

SAS' app gjør omtrent det samme. Du vil få tilgang til boardingkortet ditt og få informasjon om hvilken gate flyet går fra, hvilket sete man har og avgangstiden, skriver Kampanje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer