Nubia Z9 gjør smarte ting på kanten

Fiffig løsning fra kinesisk mobilprodusent.

NESTEN KANTLØS: Men det er det du kan gjøre med kanten som er mest spennende på Nubias nye toppmodell. Foto: NUBIA
NESTEN KANTLØS: Men det er det du kan gjøre med kanten som er mest spennende på Nubias nye toppmodell. Foto: NUBIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Huawei selger rimelige telefoner under merkenavnet Honor, går ZTE andre veien. Deres Nubia-telefoner er selskapets mest eksklusive og ligger i det øvre prissegmentet.

Nubias siste telefon, Z9, ser usedvanlig lekker ut med en skjerm som strekker seg nesten helt ut til kanten av telefonen.

Innvendig er den også godt spesifisert, med Qualcomms foreløpig raskeste chipset, Snapdragon 810, full HD-skjerm (5,2 tommer) og 3GB eller 4GB RAM avhengig av hvilken modell man går for (32/64GB lagringsplass på tilsvarende versjoner).

Funksjoner langs rammen

Det er imidlertid FiT – «Frame interactive technology» som ser litt ekstra spennende ut med denne telefonen. Blant annet kan du justere volum og lysstyrke ved å dra to fingre langs hver sin kant av telefonen, eller bytte mellom apper ved å sveipe ned langs den ene kanten.

Holder du telefonen vannrett med fire fingre langs kanten, skjønner Nubia Z9 at du vil ta et bilde og starter kameraappen automatisk. Du kan også definere en type grep for å låse opp telefonen.

I videoen under kan du se hvordan det hele fungerer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer