iPhone SE 2

- Ny billig-iPhone lanseres i mars

I masseproduksjon allerede neste måned, hevder storavis.

SNART KOMMER OPPFØLGEREN: iPhone SE ble en favoritt blant dem som ønsket en liten iPhone. At den hadde det klassiske iPhone 4-designet var det også mange som likte. I løpet av de neste månedene kommer trolig oppfølgeren, men det ryktes at Apple går helt vekk fra dette designet. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SNART KOMMER OPPFØLGEREN: iPhone SE ble en favoritt blant dem som ønsket en liten iPhone. At den hadde det klassiske iPhone 4-designet var det også mange som likte. I løpet av de neste månedene kommer trolig oppfølgeren, men det ryktes at Apple går helt vekk fra dette designet. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene om at Apple skal lansere en ny billig-iPhone i løpet av dette året blir stadig flere.

I januar hevdet Bloomberg at masseproduksjonen av telefonen ville starte i februar. Videre vil den avdukes i mars, mente avisen å vite.

Nå hevder ryktenettstedet iPhone-Ticker.de at Apple kommer til å holde en pressekonferanse i slutten av neste måned, nærmere bestemt tirsdag 31. mars.

Her vil de lansere den angivelige mobilen, som hevdes å komme i salg den 3. april, hevder kilder overfor nettstedet.

Fra SE til 9

Påstandene sammenfaller med tidligere rykter vi har hørt omkring det som omtales som oppfølgeren til den mindre iPhone SE-modellen.

Oppfølgeren har blitt kalt for både iPhone SE 2 og iPhone 9, men det gjenstår å se hva det endelige navnet blir.

Hvor billig?

Den anerkjente Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere hevdet at den kommende billig-modellen kan få en startpris på 399 dollar, cirka 3500 kroner.

Da iPhone SE ble lansert i 2016, hadde den en startpris på 4790 kroner for 16 GB-modellen. I skrivende stund er iPhone 8 den billigste mobilen Apple selger, og denne koster 5490 kroner for 64 GB-modellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer