Ny håndholdt PC fra HP

Hewlett-Packard lanserte i går sin nyeste håndholdte PC, Jornada 720. Modellen er utstyrt med Microsofts nyeste operativsystem for håndholdte PCer. I tillegg har den sterkere prosessor og mer minne enn sine forgjengere.

Publisert

Den nye HP Jornada 720 skal erstatte Jornada 680 og 690, i følge Hewlett-Packard (HP). Nykommeren har VGA fargeskjerm, todimensjonal grafikk, 32 MB internminne, 206 MHz StrongARM-prosessor og en rask databuss med minne på 51 MHz. Tastaturet er det samme som på forgjengeren Jornada 690.

Den nye modellen er utstyrt med den nye programvarepakken Microsoft Windows for Handheld PC 2000, hvilket inkluderer lommeversjonene av Microsofts applikasjoner Outlook, Word, Excel og PowerPoint. I tillegg er også Microsoft Windows MediaPlayer og stereotilkopling inkludert, slik at du kan spille av musikkfiler.

Trådløst Internett og utvidelsesmuligheter

Du skal også kunne ha trådløs tilgang til Internett og e-post, ved hjelp av et integrert 56 K v.90-modem samt Microsoft Internet Explorer for PocketPC, versjon 4.01.

Ifølge HP, har Jornada 720 en gjennomsnittlig batterilevetid på ni timer. I tillegg er maskinen utstyrt med egne kortplasser for PC-kort og CompactFlash-kort, som kan gi deg utvidede muligheter av mange slag.

Skjermen måler 6,5 tommer og kan skjelne mellom 65.536 farger. Modellens dokkstasjon er utstyrt med synkron seriekabel, mens USB-kabel er tilgjengelig som ekstrautstyr. En innebygd smartkortleserer skal øke sikkerheten for bedriftskunder, lover HP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer