Kinesisk oppfinnelse:

Ny «kyssemaskin» vekker oppsikt

- Men hvor er tunga??!

SMASK SMASK: En kyssemaskin skal holde romantikken varm for par som bor langt fra hverandre. Reaksjonene har vært blandede. Foto: Skjermdump
SMASK SMASK: En kyssemaskin skal holde romantikken varm for par som bor langt fra hverandre. Reaksjonene har vært blandede. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved et universitet i Kina har man prøvd å løse problemet med langdistanse-forhold - med en kyssemaskin!

Det skriver den kinesiske, statlige kontrollerte, tabloidavisa Global Times China.

Simulerer kyss

Innretningen består av to deler, som kan kobles på hver sin mobiltelefon. Ifølge South China Morning Post har hver av dem en kunstig munn laget av silikon, ment å skulle kysse «gjennom».

Nyvinningen tar i bruk bluetooth for å koble seg opp mot telefonen din, og kommer med en egen app, ifølge Global Times.

- Kyssemaskinen lar kjærester eller par som bor langt fra hverandre føle kyssene fra sine partnere, og gjør det også mulig for personer med munnsykdommer å kysse, skriver avisa.

GIVE ME A KISS: Dette er silikonmunnen som skal simulere din kjæres kyss. Foto: Skjermdump
GIVE ME A KISS: Dette er silikonmunnen som skal simulere din kjæres kyss. Foto: Skjermdump Vis mer

Leppene er likevel ment å skulle simulere trykket, bevegelsen - og varmen - som avgis fra kysset. Dette gjøres ved hjelp av sensorer.

Kan dele kyssene

Når den ene personen former leppene sine for å gi et kyss, skal denne informasjonen sendes via Internett til mottakeren - og gjenskapes der.

På denne måten skal man kunne «kjenne» hverandres kyss, tross avstanden. Ved hjelp av appen skal man dessuten kunne lagre kyssene, og sende dem videre til andre brukere, melder South China Morning Post.

Innretningen blir solgt på en kinesisk handelsplattform for om lag 400 norske kroner, eller 820 kroner for et par. Angivelig skal det ha blitt solgt mer enn 100 kyssemaskiner i måneden.

Oskar Westerlins sjokoladebolle får ros fra uventet hold. Video: Elisabeth Dalseg / DinSide. Vis mer

En mannlig kunde har lagt igjen en anmeldelse av produktet, der han beskriver det som den største overraskelsen på årevis for ham og hans langdistansepartner.

- Tusen takk, teknologi, skriver han.

- Føler meg bedratt

Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology skal ha tatt patent på oppfinnelsen, som opprinnelig ble skapt av Jiang Zhongli.

- Da jeg gikk på universitetet, var jeg i et langdistanseforhold. Jeg kunne bare holde kontakt med kjæresten min via telefon. Det var der jeg fikk inspirasjon til denne innretningen, sier han til Global Times.

Jiang sier videre at han er overrasket over at oppfinnelsen har blitt så populær. Han håper nå at noen fatter interesse for produktet og vil jobbe med å forbedre det.

På sosiale medier har oppfinnelsen blitt gjenstand for spøk og latter.

- Jeg ser allerede for meg at partneren min opplever andre menneskers kyss med hjelp av denne maskinen. Jeg føler meg allerede bedratt, skriver én, gjengitt av South China Morning Post.

- Det er en genial oppfinnelse … Men hvor er tunga?, spør en annen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer