Ny smartmobil til sommeren?

Her er våre anbefalinger.

I en jungel av mobiltelefoner har vi plukket ut en håndfull meget gode kjøp.
I en jungel av mobiltelefoner har vi plukket ut en håndfull meget gode kjøp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien står for tur, og med feriepenger, skattepenger og den slags blir mange litt rikere enn de er ellers i året.

Står mobiltelefonen for oppgradering, har du fryktelig mye å velge i, og vi prøver så godt vi kan å teste nye modeller fortløpende.

DinSides mobiltester

Under finner du et utvalg av telefoner vi mener bør være vel verdt en vurdering om du skal kjøpe ny mobiltelefon. For å gjøre det litt enklere i forhold til budsjettet ditt, er de sortert på pris.

De dyreste, over 4000 kroner

Er du i money is not an issue-modus, er det spesielt én modell vi har falt veldig for denne våren, og det er Samsung Galaxy S II; en fantastisk telefon som er svært rask og har en spektakulær skjerm på 4,3 tommer. På tross av svært gode spesifikasjoner er det imponerende hvor tynn og lett Samsung har klart å lage denne telefonen. Galaxy S II kjører siste utgave av Android (v2.3 Gingerbread)

Til tross for at det er et år siden den ble lansert, holder iPhone 4 fortsatt stand som en av de beste i markedet, men koster også deretter. Apple-telefonen fremstår som særdeles velkonstruert, og selv om mange er kritiske til hvordan Apple styrer sin App Store med jernhånd, er det heller ikke til å stikke under stol at app-butikken deres inneholder svært mange godbiter, og at mange nye tjenester lanseres på iPhone først. I tillegg er iPhone 4 populær blant tredjepartsprodusenter; enten det dreier seg om etuier, stereoanlegg med docking eller andre ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer