Ny smartphone fra Nokia

Mens vi venter på ny Communicator, frister Nokia med enda en proffmodell. Den heter 9300, og ser skikkelig fin ut. Her er detaljene!

Ny smartphone fra Nokia
Publisert
Sist oppdatert

Det er en stund siden Nokia lanserte den nyeste utgaven av sin mest profesjonelle telefon, 9500 Communicator. Vi venter fortsatt på muligheten til å leke med denne, men i mellomtiden lanserer selskapet en noe enklere versjon av telefonen, kalt 9300.

Designen er temmelig lik 9500-versjonen. Telefonen er altså ganske stor, og på utsiden har den en 128x128-skjerm som viser 65.000 farger, samt et vanlig telefontastatur. Som alle andre Communicator-modeller kan den åpnes, og på innsiden skjuler det seg et fullstendig QWERTY-tastatur og en kjempeskjerm. Denne skjermen har oppløsning på 640x200 piksler, og viser også 65.000 farger.

Telefonen er ikke fullt så funksjonell som storebroren. Blant annet mangler den kamera og WLAN-støtte for trådløs surfing. Men foruten dette er det en svært kompetent telefon.

Den har svært god støtte for diverse e-post-standarder, inkludert BlackBerry Connect. Det er også full støtte for internett-funksjonalitet, med en kapabel nettleser innebygd. Den har forhåndsinstallert flere nytteprogrammer som PDF-leser, samt regneark- og dokumentlesere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer