Behold Snapchat-samtalene i 24 timer

Ny Snapchat-funksjon tar vare på samtalene i et døgn

Ikke lenger bare forbehold gruppesamtaler.

BEHOLD CHATTEN LENGRE: Nå lar Snapchat deg beholde chatter 24 timer etter at de er vist, i stedet for at de forsvinner med en gang. Foto: Kirsti Østvang
BEHOLD CHATTEN LENGRE: Nå lar Snapchat deg beholde chatter 24 timer etter at de er vist, i stedet for at de forsvinner med en gang. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Snapchat har bygd hele sin suksess på meldinger som forsvinner når man har sett eller lest dem. Men det er ikke alltid det er så praktisk at meldingene blir borte. I hvert fall om du er av den glemske typen som meg.

Snapchat har dog etter hvert fått en del funksjoner som gjør at du kan ta vare på meldinger.

Du har alltid kunne ta skjermbilde (men mottakeren får beskjed). I for eksempel vanlige chat-meldinger, kan du lagre meldinger, slik at de blir liggende i samtalevinduet for evig og alltid.

Da Snapchat lanserte gruppesamtaler for et par år tilbake, fungerte de litt annerledes enn én-til-én-samtaler, da samtalene ble tatt vare på i 24 timer.

Slik gjør du

I den nyeste versjonen av Snapchat blir dette nå mulig i vanlige én-til-én-samtaler også. I oppdateringsbeskrivelsen står det at du nå kan velge når chatter skal slettes, enten etter visning eller 24 timer.

For å velge når chatter skal slettes, gå til samtalevinduet for en ønsket person, og trykk på mer-knappen oppe til høyre (tre horisontale striper). Trykk på Slette Chatter, og velg enten Etter visning eller 24 timer etter visning om du ønsker å bruke det.

Det vil deretter dukke opp en melding i samtalen hvor det står hvilken innstilling du har endret til - som avbildet under.

MÅ TILPASSES INDIVIDUELT: Innstillingene for når chatter settes til sletting må tilpasses individuelt. Foto: Kirsti Østvang
MÅ TILPASSES INDIVIDUELT: Innstillingene for når chatter settes til sletting må tilpasses individuelt. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer