Ny Sony Ericsson med GPS

To nye Walkman-mobiler fra Sony Ericsson, med fokus på design, underholdning og navigasjon.

Publisert
Sist oppdatert
Ny Sony Ericsson med GPS
W760i er den mest spennende nyheten denne gang.
W760i er den mest spennende nyheten denne gang. Vis mer


Mest interesse knyttes til Walkman-modellen W760i, som er en skyvemodell med innebygd GPS-mottaker. Det er også den første Walkman-telefonen med tri-band og HSDPA-støtte, sistnevnte åpner for bredbåndshastigheter de stedene der nettet er utbygd. Netcom og Telenor bygger nå ut HSDPA-støtte i de større byene og vintersportsstedene.

Telefonen kommer i rødt eller sort, har en 2,2 tommers skjerm og skal blant annet være bedre egnet til spilling enn tidligere modeller. Den leveres med spillet Need for Speed ProStreet, og styring gjøres blant annet ved hjelp av å bevege mobilen, takket være innebygde bevegelsessensorer.

GPS-mottakeren leveres med programvaren Wayfinder Navigator, og en treningsapplikasjon med betegnelsen Tracker, som forteller deg hvor lenge, hvor langt og hvor fort du har løpt eller gått.

At det er snakk om en ekte musikkmobil bekreftes blant annet ved at telefonen har innebygde stereohøyttalere, og fra produsenten opplyses det at disse skal være av "kraftige nok til at du fort kan bli midtpunktet på en fest eller spillseanse". Telefonen støtter MP3 og AAC(+), og har også innebygd RDS-radio.

For øvrig har telefonen også innebygd kamera med 3,2 megapiksler. Et 1 GB minnekort (Memory Stick) følger med.

For fullstendig oversikt over funksjonene, klikk her

W320i og Z555

Samtidig lanseres flip-modellen W320i, en enklere Walkman-telefon med mer fokus på design enn funksjonalitet. Den skal blant annet være svært enkel å betjene, og med musikknappene på utsiden ser den ut som en vanlig MP3-spiller.

Telefonen måler 104 x 43 x 10.5 mm og veier 80 gram, og kommer i fargene sort og blå. Den har et 1,3 megapiksels kamera, og leveres med et 512 MB minnekort. Også W320i har innebygd RDS-radio og tri-band-støtte.

Z555 er en flip-telefon med diamant-tema for de designbeviste, og du kan personifisere den ved å kjøpe en rekke forskjellig tilbehør.

Kameraet har en oppløsning på 1,3 megapiksler. EDGE og GPRS er på plass. Den indre skjermen har en oppløsning på 176 x 220 piksler fordelt på 1.9 tommer. Den ytre er av typen OLED og har oppløsning på 128 x 36 piksler.

Alle tre telefonene ventes i butikkene i andre kvartal i år.

Prøv DinSides mobilvelger!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer