Ny spilltelefon fra Sony Ericsson?

MOBILRYKTER: Vi er alltid glad i ubekreftede rykter - og siste nytt er to nye mobiler fra Sony Ericsson, med kodenavn Zoe og Ellen. Les detaljene om de nye telefonene!

Publisert
Sist oppdatert

Det er etter hvert blitt en tradisjon at det dukker opp opplysninger om nye mobiler fra Sony Ericsson en god stund før den offisielle lanseringen. Og nå i helgen kom vi over bilder og informasjon om to nye ungdomstelefoner fra produsenten, og de ser unektelig stilige ut.

Den mest interessante av de nye telefonene har foreløpig kodenavnet Ellen, og er tydeligvis en veldig spillorientert modell. Utseendemessig har den en del til felles med megapiksel-telefonen S700i, som ble sluppet i fjor høst. Tastaturet skyves ut fra undersiden, og i tillegg kan man bytte deksler, noe som tross alt alltid er en hit blant yngre brukere.

Telefonen har en 1.8 tommers skjerm med oppløsning på 176x220 piksler og 262.000 farger. På utsiden finnes det en del ekstra knapper som brukes til å kontrollere spill - Ellen har nemlig en egen grafikkbrikke som skal gi en betydelig bedre spillopplevelse. Videre har den også stereo-høyttalere og en bassforsterker for optimal lydkvalitet.

Ellers er det 1.3 megapiksel kamera innebygd, Bluetooth og USB 2.0 støttes, og telefonen vil muligens også ha EDGE for raskere datanedlasting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.