Ny supermobil fra Siemens?

Siemens står på, og etter flere lanseringer den siste tiden, verserer nå ryktene om ytterligere modeller. En av de er SL55.

Ny supermobil fra Siemens?
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden Siemens viste frem den mye omtalte S55, som på mange måter ligner storsuksessen Sony Ericsson T68i. Den har fargeskjerm med støtte for 256 farger, MMS, Bluetooth og alle andre teknologiske nyvinninger. Dessuten har selskaper også vist sin 3G-telefon, U10, som er basert på en tidligere utviklet Motorola-telefon.

Innebygd kamera

Ny supermobil fra Siemens?


Mye tyder på at Siemens ikke gir seg der, og holder på å utvikle en telefon som til forveksling ligner Nokias kameramobil 7650. Vi kan ikke garantere for at disse ryktene er sanne og alt bildene er ekte, men det ser unektelig spennende ut.

I følge bildene har telefonen samme form som 7650, med en stor fargeskjerm i midten med noen menyknapper under, samt et tastatur som skyves ut. Telefonen skal hete SL55, og fargeskjermen skal støtte 4096 farger, i likhet med de nyere telefonene fra Nokia.

Ny supermobil fra Siemens?


Utformingen og størrelsen tatt i betraktning tipper vi at et innebygd kamera også vil være på plass, og vi håper at telefonen vil ha plass til minnekort også.

Vi håper at det snart dukker opp mer informasjon om telefonen, og vil naturligvis skrive mer om den.

Det ser generelt ut til at Siemens er for tiden på offensiven når det gjelder lanseringer, og prøver å dekke de fleste segmentene av markedet. En ting vi fremdeles savner er en rimelig fargeskjermtelefon for ungdom, men vi tipper det kommer etterhvert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer