Ny supermobil fra Siemens?

Siemens står på, og etter flere lanseringer den siste tiden, verserer nå ryktene om ytterligere modeller. En av de er SL55.

Ny supermobil fra Siemens?
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden Siemens viste frem den mye omtalte S55, som på mange måter ligner storsuksessen Sony Ericsson T68i. Den har fargeskjerm med støtte for 256 farger, MMS, Bluetooth og alle andre teknologiske nyvinninger. Dessuten har selskaper også vist sin 3G-telefon, U10, som er basert på en tidligere utviklet Motorola-telefon.

Innebygd kamera

Mye tyder på at Siemens ikke gir seg der, og holder på å utvikle en telefon som til forveksling ligner Nokias kameramobil 7650. Vi kan ikke garantere for at disse ryktene er sanne og alt bildene er ekte, men det ser unektelig spennende ut.

I følge bildene har telefonen samme form som 7650, med en stor fargeskjerm i midten med noen menyknapper under, samt et tastatur som skyves ut. Telefonen skal hete SL55, og fargeskjermen skal støtte 4096 farger, i likhet med de nyere telefonene fra Nokia.

Utformingen og størrelsen tatt i betraktning tipper vi at et innebygd kamera også vil være på plass, og vi håper at telefonen vil ha plass til minnekort også.

Vi håper at det snart dukker opp mer informasjon om telefonen, og vil naturligvis skrive mer om den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer