Flytt bilder, meldinger og apper til ny telefon

Ny telefon? Slik får du med deg innholdet fra den gamle

Du trenger ikke å starte med blanke ark.

NY TIL JUL? Om du går fra iPhone til Android, andre veien eller holder deg til samme operativsystem, er det kjekt å få med seg innholdet fra den gamle telefonen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
NY TIL JUL? Om du går fra iPhone til Android, andre veien eller holder deg til samme operativsystem, er det kjekt å få med seg innholdet fra den gamle telefonen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har ønsket seg ny mobiltelefon til jul, og kanskje er du blant de heldige som fikk akkurat den modellen du hadde ønsket deg.

Da kan det være lurt å ta en titt på listen over ting du bør gjøre når du har fått en ny telefon, som å sørge for å låse den for uvedkommede og for at bildene dine sikkerhetskopieres automatisk til nettskyen i tilfelle du mister telefonen.

Sannsyligvis har du da en telefon som skal gå av med pensjon, men før du gir den til poden eller legger den ut på Finn, kan det være lurt å overføre innholdet til den nye telefonen din.

Og det er nettopp det denne artikkelen handler om.

Fra iPhone til iPhone

Hadde du iPhone og fikk ny iPhone til jul, er denne overføringen ganske enkel i iOS. Du har i utgangspunktet to valg – enten å gjøre det via iCloud eller via iTunes, altså med kabel til PC-en.

Via iCloudDen mest moderne metoden, via iCloud, fordrer at du har nok iCloud-lagringsplass, slik at den gamle telefonen er hundre prosent sikkerhetskopiert.

Apple tilbyr 5 GB uten at du betaler for det, mens du får 50 GB for 10 kroner i måneden og 200 GB for 29 kroner i måneden. Denne plassen deles på tvers av alle Apple-enheter du har koblet til samme iCloud-konto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer