Jabra Elite 85t annonsert

Ny toppmodell fra Jabra

Og ikke bare det - eksisterende modeller får aktiv støydemping som en gratis oppdatering!

NY TOPPMODELL: Jabra Elite 85t blir de første trådløse øreproppene fra danskene med aktiv støydemping. Foto: Jabra
NY TOPPMODELL: Jabra Elite 85t blir de første trådløse øreproppene fra danskene med aktiv støydemping. Foto: Jabra Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På et nettsendt pressearrangement i dag viste Jabra frem sine nye trådløse ørepropper, 85t, der den store nyheten er at disse nå får aktiv støydemping, som vi ikke har sett på ørepropper fra Jabra tidligere.

Men vel så interessant er at eksisterende produkter, 75t og Active 75t, faktisk også får aktiv støydemping via en programvareoppdatering. Snakk om gavepakke til kundene!

– Grunnen til at vi ikke er først, er at vi ønsket å være best, sa Jabras representant på presentasjonen og understreket at Jabra ville klare dette uten å gjøre øreproppene særlig mye større. Fasiten ble at 85t bare veier ett gram mer enn 75t og stikker to millimeter lenger ut av øret.

Seks mikrofoner

I alt har Jabra Elite 85t seks mikrofoner, tre på hvert øre, der to av dem sitter utenpå og én av dem inni. Støyreduksjonen kan justeres i fem trinn via appen, og det samme gjelder HearThrough-funksjonen (som slipper inn lyd utenfra).

Designet er noe annerledes enn 75t-modellene. Der disse har lukket konstruksjon er Elite 85t semi-åpne og sitter derfor noe annerledes i øret.

Men de skal fortsatt sitte godt, noe Jabra lenge har vært kjent for å score høyt på. Deres moderselskap, GN Hearing, er nemlig en stor aktør innen høreapparat og har skannet formen på titusenvis av ører slik at man kan finne konstruksjonen som sitter best hos flest mulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer