Ny toppmodell: LG G2

Det første du legger merke til er at den har knapper kun på baksiden. Men det er mer.

Jøss, hvor er på-knappen? Foto: Produsent
Jøss, hvor er på-knappen? Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LG G2 er den første smarttelefonen som introduseres i LGs nye G-serie av premium enheter, og skal altså konkurrere mot blant annet Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z, Lumia 925 og Apples iPhone 5.

Spørsmålet er selvsagt om dette er mobilen som kan øke LGs markedsandel her til lands. Ingen skal i hvert fall kunne si at LG ikke prøver, for selv om dette er en 4G Android-mobil med Qualcomm® Snapdragon™ 800-prosessor har de definitivt tenkt nytt.

Alle våre mobiltester får du her!

Se: Ingen knapper!

Det mest spesielle med LG G2 er at den ikke har en eneste knapp på forsiden. Alle knappene er altså plassert på mobilens bakside, noe som gjør dette til den første smarttelefonen uten knapper på sidene av enheten. I følge LGs pressemelding skyldes endringen at flere brukerunderøkelser viser at mange brukere har problemer med å betjene sideknappene på store smartmobiler.

Tanken med å flytte hovedknappene til baksiden er altså at det skal være enkelt å betjene mobilen med pekefingeren. Forskere påstår også at det å flytte knappene fra sidene skal gi færre avbrutte anrop ved justering av volumet under en samtale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer