Nye detaljer om minimobil fra Siemens

Den nye SL55 er blant de mange nyhetene Siemens viser for tiden. Vi har nå fått ny informasjon om denne søte telefonen.

Nye detaljer om minimobil fra Siemens
Publisert
Sist oppdatert

Siemens står på for tiden. Med vellykkede lanseringer bak seg, og flere interessante produkter fremover, ser ting lyst ut for den tyske mobilprodusenten. Vi ble blant annet imponert av deres toppmodell S55, og en test av denne kan du lese i morgen. Nylig offentliggjorde også Siemens sine planer om en ny luksusserie bestående av mobiler med meget oppsiktsvekkende design. Flere detaljer om disse telefonene kommer senere, og vi må vente helt til høsten før de kommer i norske butikker. Serien heter XELEBRI, og skal selges som moteartikler på lik linje med klokker, vesker eller sko. Disse telefonene skal være enkle, og med et begrenset livssyklus.

Lekker minitelefon

En telefon som er litt mer interessant for oss er imidlertid SL55, en modell det har vært snakk om i lengre tid (og som vi tidligere har skrevet om). Opprinnelig ble SL55 sammenlignet med Nokia 7650, på grunn av tastaturet som skyves ut på samme måte som Nokias kameramobil. I følge tidlige spekulasjoner skulle telefonen ha minnekort, innebygd kamera og andre avanserte funksjoner, men det stemmer ikke helt.

I følge kilder i Siemens er SL55 først og fremst en designtelefon, og samtidig er den svært liten og lett. Den skal ikke veie mer enn 79 gram. Funksjonsmessig er den ganske lik S55, men med en del unntak. Den har en lik fargeskjerm (256 farger), MMS, mulighet for å koble til eksternt kamera, polyfoniske ringelyder og GPRS. Støtte for Bluetooth er imidlertid tatt ut, og rykter om minnekort eller innebygd kamera stemmer ikke.

Vi synes at denne telefonen ser svært spennende ut. Den skal avdukes offisielt i nærmeste fremtid, og vi kommer da tilbake med mer informasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer