Nye iPaq-modeller på vei

Hvem har sagt at PDAen er død? Nylig ble mange nye iPaq-varianter presentert, og de er uten tvil utrolig stilige. Vi gleder oss!

Nye iPaq-modeller på vei
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere nevnt h6300-modellen som blir den mest kapable trådløse maskinen på markdet, med muligheter for å bytte mellom GPRS- og WLAN-nettverk der de er tilgjengelige. Maskinen er rettet mot businessbrukere med store kommunikasjonsbehov, og støtter GSM/GPRS, WLAN og Bluetooth.

H6300 drives av en 200MHz-prosessor og har 64 MB minne - ikke de mest imponerende spesifikasjonene altså, men den er heller ikke ment til å være en multimediamaskin.

PDAen har innebygd digitalt kamera som tar bilder i VGA-oppløsning, og disse kan blant annet brukes til MMS-meldinger, som det er full støtte for. Det er også plass til SD/MMC-minnekort, og porten har støtte for SDIO, slik at den kan brukes til å koble på ekstrautstyr. Du kan også koble til et QWERTY-tastatur.

Programvaren er Windows Mobile 2003 Phone Edition. Det er bekreftet at PDA-fonen kommer til Norge i slutten av sommeren, og prisen forventes til å ligge på ca. 8.500 kroner.

hx4700 er kanskje den mest spennende maskinen, som er rettet mot de aller mest krevende brukere. Den er utstyrt med en enorm (til en PDA å være) skjerm som bruker 640x480-oppløsning. Det er støtte for Bluetooth og WLAN, og under panseret finner vi en 624 MHz prosessor og 128 MB minne. Videre er det plass til både SD- og CF-minnekort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer