iPhone 13 vs. iPhone 12

Nye iPhone: Dette er forskjellene

Bedre kamera og batteritid og ny prosessor, men bør du oppgradere?

IPHONE 13: Apple har annonsert fire nye iPhoner. Bør du oppgradere fra iPhone 12, eller er ikke nyhetene store nok? Foto: Apple
IPHONE 13: Apple har annonsert fire nye iPhoner. Bør du oppgradere fra iPhone 12, eller er ikke nyhetene store nok? Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag annonserte Apple fire nye iPhoner, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, med sedvanlige årlige forbedringer som bedre batteritid, kraftigere prosessor og bedre kamera, men også en mye raskere skjerm som gjør at iPhone nå er på høyde med de beste Android-mobilene.

Spørsmålet nå mange stiller seg, er om de bør oppdragere fra iPhone 12 til 13, eller om de har en eldre iPhone og vurderer om iPhone 13 er verdt prisen over iPhone 12, som nå blir rimeligere.

Under går vi gjennom de største forskjellene mellom iPhone 12- og iPhone 13-serien.

Priser og modellutvalg

Når det gjelder modeller er det verdt å merke seg to ting: Apple har gått bort fra 64 GB lagringsplass, slik at 128 GB er det minste for iPhone 13-serien. Det betyr samtidig at innstegsprisen er noe høyere.

iPhone 13 Mini starter på 8490 kroner – 6990 kroner for iPhone 12 Mini – og 9790 kroner for iPhone 13 mot 8490 kroner for iPhone 12. Ta med i beregningen at iPhone 13 leveres med dobbel lagringsplass.

Hvis vi sammenlikner 128 GB-modellene og ser på laveste pris på Prisjakt, er det 8290 kroner for iPhone 12 og 7870 kroner for iPhone 12 Mini.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer