Nye mobile løsninger fra HP

HP satser mer på mobile teknologier, og på en pressekonferanse i går viste de frem nye bærbare PCer og flere andre nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke noe storlansering HP inviterte til mandag, men vi fikk se flere interessante oppgraderinger av eksisterende produkter.

Først ute var tre nye bærbare maskiner, med vekt på trådløse muligheter og økt sikkerhet. Samtlige har støtte for Bluetooth og innebygd 802.11-trådløst nettverk. Den minste av maskinene heter nc6000, og benytter seg av en Intel Pentium M-prosessor (opptil 1,6 GHz), ATI Mobility Radeon 9600-grafikkbrikke, støtte for opptil 2 GB DDR SDRAM og støtte for USB 2.0. Denne har en veiledende utsalgspris på ca. 24.000 eks. mva. Den andre modellen som ble presentert er den kraftige nc8000, som også bruker en Intel Pentium M-prosessor, grafikk fra ATI med 64 MB RAM, 15" skjerm og vekt på 2,9 kg. Den har også integrert port for SD-minnekort, USB 2.0 og FireWire. Denne maskinen skal koste ca. 26.000 kroner eks. mva.

Den absolutte toppmodellen heter nw8000, og er rettet mot krevende brukere som skal burke maskinen til tunge grafiske oppgaver. Derfor har den en ATI Mobility Fire GL T2-grafikkbrikke med 128 MB minne og en rask harddisk med 7200 rpm. Den har støtte for 2 GM RAM, kraftige Pentium M-prosessorer, USB 2.0, IEE 1394 og utgang for S-video.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer