Nye motemobiler fra Siemens

Siemens presser på for tiden, og har nettopp annonsert to nye modeller, begge rettet mest mot yngre brukere.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mange uker siden den tyske produsenten viste frem den flotte proffmodellen SX1. Mens vi venter på å få testet den, annonserer Siemens to nye, interessante mobiltelefoner.

Den første nyheten har vi hørt mye om i forkant. Det viser seg at mange av ryktene stemte. Den heter SL55, og er en svært liten telefon (79 gram) med tastatur som skyves ut, ikke ulikt Nokia 7650. Fokuset er altså på design, og telefonen skal være attraktiv for yngre mennesker.

Den er også stappet av moderne teknologi. Fronten domineres av en fargeskjerm som støtter 4096 farger, og telefonen kan betjenes med navigasjonstaster uten at tastaturet trekkes ut. Den har selvsagt MMS, Java, støtte for eksternt kamera, polyfoniske ringelyder, GPRS og triband. Den har imidlertid ikke Bluetooth.

Telefonen kommer i butikkene i mai 2003, og prisen skal ligge på rundt 4.500 kroner uten abonnement.

Innebygd DJ

Den andre nye telefonen heter M55, og er definitivt rettet mot unge. Telefonen har, i likhet med SL55, fargeskjerm, MMS, GPRS, Java, polyfoniske lyder og tre bånd. I tillegg har mobilen preinstallert musikkprogramvare som lar deg komponere og remikse egne ringelyder, og disse kan utveksles med og remikses på andre M55-telefoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer