Nye Moto 360 kommer i tre varianter

Men i første omgang kommer kun én av dem til Norge.

NY VARIANT: Nye Moto 360 kommer nå i tre utgaver – dame, herre og sport. Foto: MOTOROLA
NY VARIANT: Nye Moto 360 kommer nå i tre utgaver – dame, herre og sport. Foto: MOTOROLA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om den var særdeles pen, var et av ankepunktene våre mot den første Moto 360-smartklokka at den ble i største laget for oss med de aller tynneste håndleddene (kanskje særlig for damer).

Derfor er det gledelig at Motorola har lyttet til kritikken med andre generasjon Moto 360, som vil komme i både stor og liten utgave, for han og henne, på 46mm og 42mm.

Den dårlige nyheten er imidlertid at det kun er den største av dem som kommer til Norge i første omgang, får vi opplyst av Motorolas norske PR-rådgiver.

Den nye Moto 360 vil også komme i en egen sportsutgave. Heller ikke denne er det bestemt norsk tilgjengelighet på.

LES OGSÅ: Problemet med smartklokker

Design for både han og henne

Med nye herre- og dameutgaver av Moto 360 følger også ny design. Herreutgavene kommer med urkasser i sølv, svart og gull, mens dameutgaven kommer i sølv, gull og roségull. Utover forskjellig fargevalg fås herre- og dameutgavene også med ulik overflatebehandling. I tillegg fås dameutgaven med enda smalere klokkerem.

Skjermen til Moto 360 er fortsatt rund, og fremdeles ser den det ut til at den svarte stripen nederst, som vi irriterte oss over i første generasjon, fortsatt er til stede. Litt skuffende, men innmaten er oppgradert, slik at klokka bør være kjappere i bruk. Motorola hevder også at den største utgaven vil ha to dagers normal brukstid før den må lades.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer