Nye muligheter med Palm m100 håndholdt PC

I løpet av september kommer Palms nye håndholdte PC – m100. Lavprismodellen gir deg fargerike og praktiske muligheter.

Palm m100 kan friskes opp med fargeglade deksler.
Palm m100 kan friskes opp med fargeglade deksler. Vis mer
Publisert

Palm er allerede kjent for sine populære håndholdte PCer og operativsystemet Palm OS, som dominerer markedet for PDAer (personlige digitale assistenter). Vi har bl.a. tidligere omtalt 8968">Palm IIIc og IIIe.

Innen utgangen av september kommer høstnyheten Palm m100 til Norge. Modellen ble lansert i USA i går. Også dette er en rimelig modell som – på lik linje med f.eks. PDAene Palm IIIe og IIIx samt 13707">Casio Cassiopeia PV-250 og PV-750 – koster under eller rundt 2.000 kroner (inkl. mva) i Norge. Veiledende pris for Palm m100 er 1.630 kroner eks. mva.

Nytt navn, nye muligheter

Palm m100 skiller seg fra tidligere modeller på flere måter. Ikke bare er navnet annerledes (eksisterende Palm-modeller tilhører seriene III, V og VII – sistnevnte kun tilgjengelig i USA). Med den nye modellen kan du også bytte ut den svarte fronten med fargerike utgaver. For 215 kroner pluss moms kan du velge mellom fronter i farger som Palm kaller Silver Mist, Blue Mist, Green Mist, Pacific Blue og Ruby Pearl – i reneste 13299">iMac-stil.

I tillegg gir m100 deg muligheten til å notere korte beskjeder eller skisser i din egen håndskrift, rett på den trykkfølsomme skjermen. Du kan overføre disse skribleriene til andre applikasjoner, eller overføre dem til PC eller Mac med Palm Desktop-programmet som følger med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer