Nye PDAer fra Dell

ROMA, ITALIA (DinSide Data): Dell oppgraderer sine flotte PDAer, og lanserer i disse dager en ny X50-serie. Lomme-PCene får ny design og nye funksjoner, og skal være svært konkurransedyktige på pris.

Nye PDAer fra Dell
Publisert
Sist oppdatert

VGA-skjerm er det nye stikkordet for PDAer, og nå lanserer stadig flere produsenter håndholdte enheter med slike høyoppløselige skjermer. Vi har tittet på VGA-modeller fra Fujitsu-Siemens og HP allerede, og det er utrolig mye deiligere å bruke disse sammenlignet med eldre maskiner.

Nå er også Dell på plass med sin variant, toppmodellen X50v. Den har en 3.7 tommers skjerm med VGA-oppløsning og er fullt utstyrt med alle nødvendige funksjoner, inkludert Windows Media Player 10. En Intel XScale 624 MHz prosessor sørger for at alt går raskt og effektivt, og lagringsplassen er på 64 MB RAM og 128 MB ROM. Det er så klart støtte for både Bluetooth og WLAN, og enheten har også plass til minnekort både av typen CF og MMC/SD. X50v skal også ha en grafikkprosessor som gir bedre ytelse i spill. Det følger også med to spill i PDAen.

Prisen på herligheten skal ligge på ca. 4.500 kroner, som er temmelig rimelig tatt i betraktning funksjonaliteten.

Det er i tillegg lansert to litt enklere modeller i X50-serien. Disse har vanlige QVGA-skjermer med lavere oppløsning. Den dyrere av disse har Bluetooth og WLAN og like mye minne som X50v, men mangler den kraftige grafikkbrikken. Prosessorhastigheten er også begrenset til 520 MHz. Denne skal koste 3.900 kroner. Den rimeligste varianten har kun Bluetooth, 416 MHz prosessor, 64 MB ROM og 64 MB RAM, og koster 3.600 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer