Nye Qtek-modeller på vei til Norge

Qtek slipper nå flere produkter basert på Windows-plattformen, og vi har tittet på deres nye PDA og mobiltelefon. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Qtek er nok kjent for mange for sin 1010 PDA/telefonhybrid, og mobiltelefonen 7070. Begge var solide produkter, men med rom til forbedring. Og det er ikke lenge til PDAfonen Qtek 2020, samt den mer mobillignende Qtek 8080 kommer i butikkene.

Qtek 2020 ser altså mest ut som en tradisjonell PDA, men har fullstendig integrerte telefonmuligheter. Den er kraftig PDA i seg selv, med Intel Xscale 400 MHz-prosessor og 128 MB RAM. Operativsystemet er Pocket PC Phone Edition 2003, enheten har en flott skjerm med 320x240-oppløsning og støtte for 65.000 farger og SDIO-ekspansjonsport. Den bør altså tilfredsstille alle krav en PDA-bruker måtte ha.

Men den kan altså brukes som en fullverdig mobiltelefon. Qtek 2020 har et innbygd VGA-videokamera, og bilder kan blant annet sendes som MMS eller e-post. Kameraet kan også ta opp videoklipp. Telefonen har tre bånd for bruk over hele verden, Bluetooth, IR-port og GPRS klasse 10. Den kan også bygges ut med for eksempel WLAN-muligheter. Kort fortalt er det en meget funksjonell maskin, og som samtidig er mer kompakt enn forgjengeren (blant annet er antennen nå bygd inn).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer