Nye Samsung-mobiler lansert

I går ble endelig høstkolleksjonen til Samsung sluppet, og vi har tittet på de nye modellene. De ser svært så flotte ut, og her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Det er fire nye modeller den sørkoreanske kjempen lanserte i denne omgang. To av disse retter seg mot de mindre krevende forbrukerne, og de resterende to er mer avanserte, og dyrere telefoner.

De rimeligste heter X460 og E330, og begge er små klapptelefoner. X460 er basismodellen, svært liten, lett, og nå uten utvendig antenne. Vekten er på kun 75 gram, og størrelsen er mindre enn omkretsen til et kredittkort.

Den er ikke akkurat full av teknologiske nyvinninger, faktisk er det ikke en gang plass til et kamera her. Kundegruppen Samsung retter seg mot er forbrukere som vil ha en enkel, pen telefon som tar minimalt med plass.

Telefonen har to skjermer, en monokrom på utsiden, og en fargeskjerm med støtte for 65.000 farger på innsiden. Den er også utstyrt med støtte for MMS, GPRS og Java. Den skal ankomme butikkene allerede nå i oktober, til en pris på ca. 1.790 kroner.

E300 er ganske lik utseendemessig, men noe større. Det er en allround-telefon med VGA-kamera, med innebygd fotolampe og 4x digital zoom. Den har også to skjermer, og begge har støtte for 65.000 farger. Telefonen har også en funksjon som kalles taleskarphet, og som skal eliminere bakgrunnstøyen fra bråkete omgivelser, for eksempel restauranter, messer, og lignende. E330 kommer i butikkene i november, og skal koste rundt 2.680 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer