Nye Samsung-telefoner imponerer

2004 er definitivt året megapiksel-telefoner begynner å ta av. Koreanske Samsung lanserer i disse dager sin variant, sammen med flere andre modeller.

P730
P730 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både Siemens, Sony Ericsson, Nokia og LG har de siste dagene lansert telefoner med kameraer som har oppløsning på over 1 megapiksler. Dette er en utvikling vi har ventet lenge på, og nå kaster også Samsung seg på bølgen.

Den nye modellen heter P730, og har en ganske unik design med en roterende skjerm. Det innebygde kameraet tar altså megapiksel-bilder, og du kan også velge blant flere lavere oppløsninger. Kameraet har digital zoom og muligheter for videoopptak. Minnekapasiteten er på solide 64 MB, og det er støtte for MMC-kort med størrelser på opptil 512 MB.

Telefonen har to fargeskjermer - én innvendig med støtte for 262.000 farger, og én på utsiden med 65.000 farger. Den innvendige oppløsningen er på 176x192 piksler, mens skjermen på utsiden har 96x64-oppløsning.

Funksjonalitet for øvrig er også solid, med støtte for MMS, GPRS, 64 toners ringelyder og MP3-avspilling. Dessverre nevner ikke Samsung Bluetooth-støtte i pressemeldingen, men IR-port er det i alle fall plass til. Telefonen skal være i salg i tredje kvartal 2004, og Samsung avslører samtidig at de kommer til å lansere en 2 megapiksel telefon mot slutten av året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer