Nye, superraske bredbåndsforbindelser

Norske NorWeb – eller Backbone Norway, som de snart blir hetende – tilbyr Internett-forbindelse via satellitt og garanterer hastigheter på 2 Mbps eller 45 Mbps, avhengig av pakkeløsningen du velger. Med pakkeløsningen NorWeb SATDEM, som legges ut for salg i morgen, vil de ta opp konkurransen med Europe Online.

Nye, superraske bredbåndsforbindelser
Publisert

Det har i den senere tid vært en del misnøye rundt Europe Onlines Internett-forbindelse via satellitt, som brukes med satellittmodemet Kiss SATDEM. Du kan lese mer om dette i artiklene 7312">2 Mbps båndbredde med SATDEM og Europe Online -- en løgn? og 7341">Lynrask ftp-nedlasting på egen kanal?.

Nå får Europe Online konkurranse.

Gjennom sine forhandlere, tilbyr NorWeb Nettverk Tjenester ANS abonnement på nedlasting fra Internett via satellitt. Og de lover garanterte hastigheter på 2 Mbit per sekund (Mbps) eller 45 Mbps, avhengig av abonnementet du velger. Foreløpig kan ikke abonnementene selges separat, den muligheten kommer i april. Men du kan kjøpe en komplett SATDEM-pakke fra Real Computer fra og med i morgen, 1. februar.

Hvordan kan 2 Mbps eller mer garanteres?

Men hvordan kan NorWeb garantere nedlastingshastigheter på 2 Mbps og 45 Mbps? Vi har jo sett hvordan Europe Online har måttet sperre nedlastingshastigheten på 512 Kbps og ikke klarer å opprettholde en hastighet på 2 Mbps, som mange mener de har blitt lovet.

NorWeb selger, via sine forhandlere, det samme som Next Interactive, nemlig satellittmodemet Kiss SATDEM. Men:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer