Nyheter om Usenets nyhetsgrupper

Enten du er nybegynner eller garvet nyhetsgruppe-bruker -- i news.* hierarkiet finner du informasjon og svar på de fleste spørsmål om Usenet.

Usenet-administratorer holder deg oppdatert gjennom hierarkiet news.*, slik at Usenet-systemet fungerer mest mulig effektivt.
Usenet-administratorer holder deg oppdatert gjennom hierarkiet news.*, slik at Usenet-systemet fungerer mest mulig effektivt. Vis mer
Publisert

Nyhetsgrupper er verdensomspennende diskusjonsgrupper du har tilgang til via Internett eller andre kanaler (for eksempel UUCP). I tillegg til mange andre nyhetsgrupper, finnes det åtte hierarkier som hører inn under det etablerte Usenet-systemet: 2874">comp (data), 2875">humanities (humanistiske fag), 2876">misc (diverse), 2877">news (nyhetsgruppe-nyheter og administrative grupper), 2878">rec (rekreasjon), 2879">sci (vitenskap), 2880">soc (samfunnsliv og kultur) og 2881">talk (samtalegrupper om politikk og annet).

news.*

I hierarkiet news.*, spesielt tiltenkt nyhetsgruppe-nyheter og administrative grupper, diskuteres og utveksles det informasjon om ting som skjer på Usenet. Nettverksadministratorer og likesinnede utveksler ofte erfaringer her, men news.* inneholder nyttig informasjon også for "vanlige" folk.

Følgende tre grupper kan være spesielt hjelpsomme for Usenet-brukere: news.announce.newusers, news.groups og news.groups.questions.

news.announce.newusers er en av de nyttigste gruppene for nye nyhetsgruppe-brukere. Her finner du informasjon om Usenet, råd og vink om hvordan du bør forholde deg til mediet, og hint om hvordan du best kan utnytte mulighetene som finnes her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer