Nyheter vi kan få se fra Apple på tirsdag

Ikke bare ny iPhone som skal lanseres 10. september, skal vi tro ryktene.

STRAKS HØSTLANSERING: Førstkommende tirsdag skal Apple med Tim Cook i spissen vise frem nye iPhone-modeller - og kanskje litt til? Foto: Karl Mondon/Pa Photos/NTB Scanpix
STRAKS HØSTLANSERING: Førstkommende tirsdag skal Apple med Tim Cook i spissen vise frem nye iPhone-modeller - og kanskje litt til? Foto: Karl Mondon/Pa Photos/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Om en uke, tirsdag 10. september, holder Apple sitt storstilte september-lansering hvor alle forventer at de skal avduke iPhone 11, eller iPhone XI som det også kan hende de kaller den. Det svirrer så mange rykter at de som følger med neppe kommer til å få seg noen store overraskelser.

Hva vet vi om iPhone 11?

Jo, den vil komme i tre varianter. iPhone 11, som er ment som en erstatter for den «billigere» modellen iPhone Xr, iPhone 11 Pro, som sies å erstatte hoved-toppmodellen iPhone Xs samt iPhone 11 Pro Max, erstatteren til iPhone Xs Max (ja, vi vet, vi er også svimle av dette navnekjøret).

Et nytt trippelkamera-system, støtte for Apple Pencil og omvendt trådløs lading er også blant nyhetene som vil dukke opp, i hvert fall Pro-modellene.

Men ny iPhone er liksom ventet, da Apple pleier å lansere ny mobil på denne tiden av året.

Mer spennende er de andre ryktene som har begynt å dukke opp på nettet, og som, hvis de stemmer, betyr at selskapet er i ferd med å begi seg inn på et par nye produktkategorier.

Sporingsbrikke

Stemmer påstandene til MacRumors, kommer den første til å være en Tile-lignende sporingsbrikke som kan brukes til å holde styr på eiendelene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer