Nyhetshierarkiet misc.*: Usenets blandede gryte

Usenet-hierarkiet misc.* er som en gryterett. Oppi her slenges det meste av rester og ting som er til overs, men som likevel kan være spennende. Etter innholdet å dømme er misc.* en blandet gryte med store doser tradisjonelle ingredienser, ispedd en neve eksotiske krydder og litt spennende effekter.

Du kan spørre om råd i Usenet-hierarkiet misc.* hvis du skal ut på reise eller ser deg om etter bolig i utlandet.
Du kan spørre om råd i Usenet-hierarkiet misc.* hvis du skal ut på reise eller ser deg om etter bolig i utlandet. Vis mer
Publisert

Nyhetsgrupper er verdensomspennende diskusjonsgrupper du har tilgang til via Internett eller andre kanaler (for eksempel UUCP). I tillegg til mange andre nyhetsgrupper, finnes det åtte hierarkier som hører inn under det etablerte Usenet-systemet: 2874">comp (data), 2875">humanities (humanistiske fag), 2876">misc (diverse), 2877">news (nyhetsgruppe-nyheter og administrative grupper), 2878">rec (rekreasjon), 2879">sci (vitenskap), 2880">soc (samfunnsliv og kultur) og 2881">talk (samtalegrupper om politikk og annet).

misc.*

Hierarkiet misc.* (diverse) omhandler, som navnet tilsier, mange forskjellige emner. Disse inkluderer bøker, forfatterskap, turisme, økonomi, kreativitet, utdanning, barn, helse, trening, ting til salgs, industri, bygd og land, internasjonalt eiendomsmarked, arbeidsmarked, nyheter, aktivisme, juridiske spørsmål, skatt og transport.

Som i de mer spesifikke hierarkiene, utveksles det her erfaringer og det diskuteres, men i misc.* hierarkiet er det større rom for emner som ikke dekkes andre steder. Emnene som dekkes i misc.* tilhører ofte grupper som ikke er populære nok på Usenet til at de dekkes under helt egne kategorier, men det finnes også overlapping mellom gruppene i misc.* og grupper i andre hierarkier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer