Nyhetshierarkiet talk.* er mer enn snikksnakk

Få steder på Internett egner seg bedre til en diskusjon enn Usenets talk.* hierarki. Her finner du intense eller vennlige meningsutvekslinger om alt fra miljøvern og filosofi til voldtekt og politikk. Nyttig, spennende og litt utfordrende, både for de som vil diskutere og de som "lytter".

I hierarkiet talk.* kan du diskutere, lystig eller ildfullt, stort sett det du måtte ønske.
I hierarkiet talk.* kan du diskutere, lystig eller ildfullt, stort sett det du måtte ønske. Vis mer
Publisert

Nyhetsgrupper er verdensomspennende diskusjonsgrupper du har tilgang til via Internett eller andre kanaler (for eksempel UUCP). I tillegg til mange andre nyhetsgrupper, finnes det åtte hierarkier som hører inn under det etablerte Usenet-systemet: 2874">comp (data), 2875">humanities (humanistiske fag), 2876">misc (diverse), 2877">news (nyhetsgruppe-nyheter og administrative grupper), 2878">rec (rekreasjon), 2879">sci (vitenskap), 2880">soc (samfunnsliv og kultur) og 2881">talk (samtalegrupper om politikk og annet).

talk.*

I talk.* (samtalegrupper) er det mulig å uttrykke dine meninger i det fulle og hele -- og om det meste. Hierarkiet talk.* omhandler så mangt, inklusive diskusjonsgrupper om abort, ateisme, miljøvern, dødshjelp, vår opprinnelse, filosofi, politikk, voldtekt, religion og diverse rykter.

Her finner du seriøse, interessante diskusjoner, men også meningsutvekslinger som får deg til å heve øyenbrynene. Du kan regne med å støte på ideer og meninger som er stikk i strid med dine egne -- og gjerne svært forskjellige fra hva "allmennheten" tror og mener -- så talk.*-lesere og -diskusjonsdeltakere bør ikke være lette å støte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer